Skriv ut

Skapa PDF

Apelbergsgatan 58, City

stockholm

I ett centralt men ändå rofyllt hörn av Stockholm, bara ett stenkast från det larmande citybruset, skapar vi nu en fantastisk oas för dig och ditt för.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 453 - 1 453 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kvarteret Apeln erbjuder öppna, flexibla kontorsytor på totalt 7500 kvm fördelade på åtta våningsplan. Lokalerna är optimerade för er som tror på det nya,aktivitetsbaserade arbetssättet men lika välkomnande om ni ser traditionellt fasta platser som den mest naturliga lösningen. Kvarteret Apelns aktivitetsbaserade kontor är uppbyggd kring olika zoner anpassade efter olika behov. En lösning som visat sig passa hand i handske med våningsplanens flöde och naturliga möjligheter till rumslig indelning. I Tysta zonen jobbar du effektivt i lugn och ro. Här gäller fokus utan musik eller mobiltelefoner som stör. Inte helt olikt vad som gäller på ett bibliotek. I Aktiva zonen råder en helt annan dynamik. Här är volymen högre, de ofta informella mötena fler och reglerna för mobil- och datoranvändare färre. I Mellanzonen är det fortfarande hög produktivitet som gäller. Men det är öppet, ingen är instängd. Visuell och audiell kontakt med omvärlden gäller. Fastigheten är nu under ROT-ombyggnad. Tillträdande hyresgäster har stora möjligheter att påverka anpassningar och utformning.

Utförande

Renoveringsår

2016

Våningsplan

5 av 8

Teknisk information

Takhöjd

2,7 m

Ventilation

Kyld tilluft (kylbafflar) och mekanisk frånluft

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 453 1 453

Omgivning

Närservice

Ett stenkast från Drottninggatan och Hötorget med alla dess tänkbara butiker, restauranger, hotell, caféer m.m.

Kommunikationer

Närmsta tunnelbana är Hötorget eller T-centralen, ett flertal bussar passerar Kungsgatan och Cityterminalen. På 3 minuter är du vid Centralstationen och Arlanda express.

Länkar

Sökhjälp