Skriv ut

Skapa PDF

Slottsjordsvägen 5, Utblicken/Slottsjord

halmstadhalmstad

Vi har 2 fina rum för uthyrning, ett på 11 kvm och ett på 17 kvm. Fri parkering, nära till centum, tillgång till wifi, pentry, omklädningsrum.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

28 m²

Karta

Information

Beskrivning

Vi har två rum lediga som du kan hyra för din verksamhet i våra fina lokaler på Slottjordsvägen 5 i Halmstad. Ett är 17 kvm och det andra 11 kvm, det mindre ska också få nytt fint golv. Som du ser på bilderna finns stora gemensamma utrymmen samt tillgång till wifi, pentry, handikapptoalett. Vi har också omklädningsrum och duschar. Gratis parkering, gång/cykelavstånd till centrum, 150 mtr till busshållplats. Lokalerna passar utmärkt för många olika verksamheter såsom ex kontor, behandlingsrum, nagelskulptör, massage, ansiktsvård, skönhet, fotvård,samtalsterapi, psykolog, konsult. Skicka gärna mail fivesun@yogainstitutet.com eller ring 0708-263026 för mer utförlig info.

Utförande

Planlösning

En lokal är 11 kvm, den andra 17 kvm. Finns gemensamma utrymmer som är perfekt som väntrum, pentry, tillgång till wifi, fri parkerig, pentry, omklädningsrum med dusch, handikapptoalett.

Övrigt

Lokalen kan nås via

Gång/cykelavstånd till centrum, fri parkering, busshållplats 150 mtr.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 17
Övrigt 11

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, el

Sökhjälp