Hemvärnsgatan 8

Solna strand , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

352 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor i markplan och med lager i anslutning till kontoret.

Ytor

  • Total yta:

    352 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Apelsinen 4

Byggår:

1972

Renoveringsår:

2014

Planlösning:

Modernt kontor med gott om arbetsrum. Öppet pentry centralt i lokalen. Två wc och dusch. Lagerdel med egen inlastning i anslutning till kontorsdelen.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City – Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Närservice:

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.
Hemvärnsgatan 8