Skriv ut

Skapa PDF

August Barks Gata 26, Högsbo/Sisjön

västra frölunda

Nybyggd och fräsch lager/kontorslokal i populära Högsbo. Lokalen skulle mycket väl lämpa sig för någon typ av verksamhet. Gott om p-platser utanför.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 1 500 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är belägen på August Barks Gata i Högsbo. Fastigheten byggdes 2012/2013 och den färdigställdes 2013. Kontor om 403 kvm. Rymligt och modernt kök. Konferensrum. En stor del av kontorsytorna består idag av öppna landskap men går att anpassa till fler enskilda kontorsrum om så önskas. Lageryta om ca 1 102 kvm. Takhöjd ca 4,8 m. Port (3 m x 3 m) med intern rullport mot lager. Enskild inhägnad utomhusyta (stängsel med grind) om ca 1 100 kvm med 25 st parkeringsplatser.

Planlösning

Utförande

Byggår

2013

Planlösning

Rymligt och modernt kök. Konferensrum. En stor del av kontorsytorna består idag av öppna landskap men går att anpassa till fler enskilda kontorsrum om så önskas. Lageryta om ca 1 100 kvm. Takhöjd ca 4,8 m. Port (3 m x 3 m) med intern rullport mot lager. Enskild inhägnad utomhusyta (stängsel med grind) om ca 1 100 kvm med 25 st parkeringsplatser.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 400
Lager/Logistik 1 100

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo industriområde är ett av det största industriområdena i Göteborgs kommun vilket gör sin del för att göra området till nordens största företagsområde. 2006 gick Högsbo Industriområdet från att endast vara hem till företag som höll kontor- eller industrirelaterade verksamheter i området till att även inhysa detaljhandel, mataffärer med mera. Detta gjorde att nya vägar fick byggas inom området då mycket mer folk dagligen började röra sig i industriområdet.

Närservice

Kanske har du bara en timme över och vill shoppa något snyggt till dig själv och samtidigt bocka av ett ärende på to do-listan? Eller har du kanske köpt lägenhet och behöver fylla bilen med ett halvt bohag? Säng, soffa, vinglas, kyl och frys? På köpcentrat 421 kan du faktiskt uträtta nästan allt. Med 1600 gratisparkeringar i anslutning till stora och fräscha butiker samt en av Sveriges största och bästa stormarknader är 421 ett komplett köpcentra och ligger alldeles i närheten av lokalen.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss.

Sökhjälp