Skriv ut

Skapa PDF

Göteborg Landvetter Airport, Härryda - Landvetter

härryda

Landvetter Logistikpark - logistikfastigheter med ett läge utöver det vanliga.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 21 000 - 99 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Femton minuter från Göteborg och norra Europas största hamn. I direkt anslutning till en av Nordens största flygplatser och endast ett stenkast från förbindelselänken riksväg 40 mellan Göteborg och Stockholm. Ett av de mest dynamiska och lättillgängliga tillväxtregionerna i Norra Europa. Där ligger Landvetter Logistikpark. Nu uppförs flera moderna och mycket flexibla lager- och logistikanläggningar mitt i en hub för såväl dagens som framtidens logistik. Med möjlighet till anpassning av de olika ytorna efter respektive hyresgästs önskemål blir byggnaderna maximalt optimerade. Området står inför en mycket spännande framtid i samband med expansionen av den nya flygplatsstaden. Landvetter är redan nu viktigt för både människor och företag. Med det nya logistikcentret befästs platsen som en central del av Logistiksverige. Inflyttning är beräknad under 2017.

Utförande

Planlösning

Möjlighet finns att utforma och anpassa byggnaderna utifrån respektive hyresgästs krav och behov. Tomtindelningen ger möjlighet till att anpassa byggnadens yta i längdled.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 21 000 99 000

Omgivning

Omgivning/natur

Sedan flera år har planeringen av Airport City Göteborg pågått. En planering som innebär verksamheter på ett område av två miljoner kvadratmeter inom logistik, handel och upplevelser, kontor samt hotell och konferens i direkt anslutning till Göteborg Landvetter Airport. Det unika läget i kombination med tillgång på mark ger förutsättningarna för skapandet av Västsveriges Airport City.

Kommunikationer

Landvetter flygplats når man med bil via R40. Restid 15-20 min. Flygplatsbussar med avgång från flera platser i Göteborg tar omkring 20 min och är ett väldigt effektivt sätt att ta sig till området.

Dokument

Sökhjälp