Skriv ut

Skapa PDF

Sehlstedtsgatan 6, Gärdet

stockholm

Här finns en unik liten kontorslokal om endast 46 kvm. Lokalen är helt nyrenoverad och i bästa skick. Öppen planlösning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 2 900 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer el 90 kr/m² och år, Kyla/värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 170 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.
Storlek: 46 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Här finns en unik liten kontorslokal om endast 46 kvm. Lokalen är helt nyrenoverad och i bästa skick. Öppen planlösning.

Planlösning

Utförande

Byggår

1967

Våningsplan

4

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 46 2 900

Ekonomi

Hyra

2 900 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer el 90 kr/m² och år, Kyla/värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 170 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Omgivning

Omgivning/natur

Området Gärdet/Frihamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Från att ha varit ett område dedikerat till hamnverksamhet finns här idag ett brett utbud av kontors-, lager- och kryssningsverksamhet, till exempel har mediebranschen en betydande närvaro. Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer.

Närservice

Det finns gott om restauranger i området. Du har SATS och Fitness24seven som grannar. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, eller varför inte ta en skön joggingrunda på lunchen? Kampementsbadet gör välbefinnandet komplett.

Kommunikationer

Det är endast ca 10 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet och bussar går utanför fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.

Dokument

Sökhjälp