Skriv ut

Skapa PDF

Bergkällavägen 35, Bredden-InfraCity

sollentuna

I ett av Stockholmsregionens bästa lägen nyproduceras moderna, funktionella och flexibla lokaler för Lager/Logistik, Service, Industri och Verkstad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 125 - 1 000 m²
Tillträde: prel. kvartal 2, 2017
Karta

Information

Beskrivning

Lokalerna byggs i norra Sollentuna, Bredden/Infra City, nära Stockholmsområdets mest strategiska knutpunkt där E4:an, Norrortsleden och den framtida förbifarten strålar samman. Med lättillgängliga av- och påfarter är det nära till såväl Stockholm och dess norra förorter, som till alla områden längs med E4:an till Arlanda. Det blir enkelt för kunder, varor och personal att förflytta sig snabbt och kostnadseffektivt! På fastigheten byggs två hus. Ett blir höglager och kommer att hyras av EMS Group. Det andra byggs i två plan anpassat för rationell lager/logistik-hantering såväl i markplan som på övre plan. Övre plan är även lämpligt för personalutrymmen, lättare industriell tillverkning och produktion, kontor etc. Svea Renewable Solar AB, tillika delägare i fastigheten, kommer att ha sin administration och sitt centrallager med solpaneler här. Andra hyresgäster är Firemiks AB och Korvhantverk AB. Lokalerna och läget passar utmärkt för Service, Lager/Logistik, Industri och Verkstad. Huset får en modern design med en av regionens största solcellsanläggning på taket. Huset byggs modulärt för att lätt och flexibelt kunna anpassas till varje hyresgästs behov och önskemål avseende ytor, funktionalitet och rumsindelning. Kvarvarande uthyrningsbar yta är c:a 125 – 1.000 kvm. Lokalerna är inte anpassade för verksamhet inom bilverkstad och rekond. Tillträde preliminärt i kvartal 2, 2017.

Utförande

Planlösning

Planlösning: Kvar för uthyrning finns tre enheter som kan hyras var för sig eller som sammanslagna helt eller delvis. Se vidare under Dokument nedan där du kan klicka på planlösningar för båda planen där de vita ytorna visar ytor som är tillgängliga för uthyrning. Där finns också en situationsplan som visar hur tomten ser ut med en körspårsplan för långtradare. Första enheten har c:a 62 kvm i två plan, totalt c:a 125 kvm samt möjlighet till entresolplan om c:a 30 kvm (visas inte på planritning) för optimal lagerhållning för det mindre företaget. Andra enheten har c:a 190 kvm i två plan, totalt c:a 380 kvm med hiss som tar 1.000 kg och ett rejält betongbjälklag (700 kg/kvm), för att klara en rationell produktion/lager/logistik-hantering såväl i markplan som på övre plan. Den tredje enheten är som den andra men med en extra yta i bottenplanet på c:a 95 kvm. Dvs. c:a 285 kvm i bottenplan och c:a 190 kvm på plan 2, totalt c:a 475 kvm. Varje enhet har en vikport i markplan, 4 x 4,5 m. Takhöjd i bottenplan är drygt 5 m och på övre plan 3 m. Hög flexibilitet där fördelning och utformning av kontors- och personalytor kontra produktion och/eller lager kan skräddarsys för att passa era behov.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 125 1 000

Omgivning

Omgivning/natur

Joggingspår i skogsområde utanför dörren.

Närservice

Stort serviceutbud i Bredden/Infra cityområdet med affärer, restauranger, hotell och specialbutiker.

Kommunikationer

Infra city är inom gångavstånd. Flera busslinjer trafikerar området, bl a till Täby C eller för anslutning till pendeltåg i Rotebro (7 minuter). Via lättillgängliga av- och påfarter når du med bil snabbt E4:an och på c:a 15 minuter kommer du till Arlanda eller på c:a 20 minuter antingen till Bromma flygplats eller till Stockholms city. Via Norrortsleden når du Täby på 25 minuter. Även framtida förbifart Stockholm kommer du att nå efter ett par minuters bilfärd.

Dokument

Sökhjälp