Skriv ut

Skapa PDF

Bergkällavägen 35, Bredden-InfraCity

sollentuna

Sista lokalen i nyproducerad byggnad i ett av Stockholmsregionens bästa lägen. Flexibel lokal med 190 kvm i markplan, 5 m i tak + 63 kvm kontor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 253 m²
Tillträde: december 2017
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen finns i norra Sollentuna, Bredden/Infra City, nära Stockholmsområdets mest strategiska knutpunkt där E4:an, Norrortsleden och den framtida förbifarten strålar samman. Med lättillgängliga av- och påfarter är det nära till såväl Stockholm och dess norra förorter, som till alla områden längs med E4:an till Arlanda. Det blir enkelt för kunder, varor och personal att förflytta sig snabbt och kostnadseffektivt! Den sista lokalen som finns kvar ligger i en byggnad på totalt c:a 2.500 kvm i två plan. Övriga hyresgäster blir Svea Renewable Solar AB, tillika delägare i fastigheten och ansvarig för fastighetsskötsel, som kommer att ha sin administration och sitt centrallager med solpaneler här. Andra hyresgäster är Firemiks AB, Korvhantverk AB och Nikkarit AB. Alla lokaler ligger på inhägnat område med automatgrind. Långtradare kan köra fram till varje hyresgästs port. Lokalen består av c:a 190 kvm i markplan och cirka 63 kvm på plan 2 lämpligt för ett lagerkontor med personalutrymme och passar för Service, Lager/Logistik, Industri och Verkstad. Huset har en modern design och kommer att få en av regionens största solcellsanläggning på taket. Lokalerna är inte anpassade för verksamhet inom bilverkstad och rekond. Tillträde omgående.

Utförande

Planlösning

Lokalen har i markplan en yta på c:a 190 kvm med en vikport, 4 x 4,5 m. På övre plan finns c:a 63 kvm. Takhöjd i bottenplan är drygt 5 m och på övre plan 3 m. På nedre plan finns handikappanpassad toalett med duschmöjlighet och på övre plan finns ett pentry. Dataanslutning kopplat till bredband finns framdraget. P-platser finns direkt utanför egen port. Se vidare under Dokument nedan där du kan klicka på planlösningar för båda planen där de gula ytorna visar tillgänglig lokal i två plan.

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 253

Omgivning

Omgivning/natur

Joggingspår i skogsområde utanför dörren.

Närservice

Stort serviceutbud i Bredden/Infra cityområdet med affärer, restauranger, hotell och specialbutiker.

Kommunikationer

Infra city är inom gångavstånd. Flera busslinjer trafikerar området, bl a till Täby C eller för anslutning till pendeltåg i Rotebro (7 minuter). Via lättillgängliga av- och påfarter når du med bil snabbt E4:an och på c:a 15 minuter kommer du till Arlanda eller på c:a 20 minuter antingen till Bromma flygplats eller till Stockholms city. Via Norrortsleden når du Täby på 25 minuter. Även framtida förbifart Stockholm kommer du att nå efter ett par minuters bilfärd.

Dokument

Sökhjälp