Skriv ut

Skapa PDF

Gårdatorget 2, Gårda

göteborg

Gårdatorget 2.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 420 - 420 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här välkomnas ni av ett ljust kontor med rymlig loungeyta och plats för ca 21-26 arbetsplatser. Vid entréytan finns ett modernt pentry med bardisk. I lokalen finns även ett större konferensrum, 7 st kontorsrum i blandade storlekar , 1 grupprum och ett större landskap för ca 7 arbetsplatser.  Välkommen att kontakta oss för mer information om lokalen eller för att boka en visning!

Planlösning

Utförande

Byggår

1991

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 420 420

Omgivning

Omgivning/natur

Om du söker en central men ändå fridfull miljö är Gårda den perfekta platsen. Att påfarten till E6/E20 ligger i direkt närhet gör att du på någon minut är ute på leden som för dig vidare mot alla väderstreck. Med det egna lilla ”Gårdatorget” utanför fastigheten skapas det en intim och skön inramning av området. Innergården som finns i fastighetens centrum är en perfekt plats för alla slags arrangemang. Bara några hundra meter från fastigheten ligger Ullevi.

Parkeringsmöjligheter/garage

Vasakronan kan tillhandahålla goda parkeringsmöjligheter i fastighetens garage för att underlätta för hyresgästerna och dess besökare. Besöksparkering finns i anslutning till fastigheten samt parkeringsdäck på Johan på Gårdas gata.

Närservice

Vid Gårdatorget finns Handelsbankens kontor samt bankomat och på Drakegatan finns Postens Företagscenter med fullständigt sortiment av företagstjänster. Rakt över gatan ligger Dahls Bakeshop som erbjuder nybakt bröd och serverar lättare luncher. På Restaurang MVG i Gårda som ligger i huset kan man äta lunch eller ta en fika. I kringliggande kvarter finns ett flertal lunchrestauranger, caféer samt Shell bensinstation. I affärscentrum Focus som ligger i närheten finns en livsmedelsbutik, systembolag, apotek, skomakare, frisör, urmakare, hälsokostbutik, fotobutik och ytterligare specialbutiker. I närområdet finns ett brett serviceutbud. Fastigheten ligger i direkt anslutning till Ullevi och med promenadavstånd till Svenska Mässan, Liseberg och Avenyn.

Kommunikationer

För den som väljer att ta bilen ligger E6/ E20, riksväg 45 och riksväg 40 mot Landvetter flygplats i direkt anslutning till fastigheten. Parkering finns i källare samt utomhus. Även kollektivt är det enkelt att ta sig till kontoret. Spårvagn-, buss- och pendeltågsförbindelser finns på promenadavstånd vid Ullevi, Stampen, Lisebergsstationen och Korsvägen.

Sökhjälp