Skriv ut

Skapa PDF

Greta Garbos väg 13, Näckrosen/Råsunda

solna

Lokal med potential för att etablera ett café gärna med egen tillverkning/produktion samt med butiksdel. Ytorna är anpassningsbara efter behov.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 329 m²

Karta

Information

Beskrivning

På filmhistorisk mark i Gamla Filmstaden ges nu möjlig att hyra en lokal med många användningsområden. Lokalen har egen ingång i markplan och har en generös takhöjd. Lokalen lämpar sig väl som café/produktion, showroom/kontor eller för rent kontor.

Utförande

Byggår: 1903

Renoveringsår: 2003

Antal rum: anpassningsbart

Planlösning: Lokalen är belägen i Filmstadens charmiga kvarter och har potential för att etablera café med egen tillverkning exempelvis. Ytorna lämpar sig även för showroom/kontor, för utställning eller ren kontorsverksamhet. Lokalen har gott om skyltfönster för exponering och här rör sig människor från morgon till kväll. Attraktivt område med närhet till Näckrosens tunnelbana samt endast 15 min promenadväg till Mall of Scandinavia. Lokalen är idag fördelad på två stora ytor om ca 50m2 med en takhöjd närmare 4m. Ett stort konferensrum för 8-10 personer 6-7 mindre kontor/mötesrum i olika storlekar som ligger i rad och har fönster mot innergård. Ett pentry samt 2 wc finns i anslutning vid entrén mot gemensamt trapphus/atrium. Lokalen är anpassningsbar efter behov och önskemål då inga bärande innerväggar finns I området finns Regissörsvillan som erbjuder dagkonferenser i filmhistorisk miljö där både Ingemar Bergman och Selma Lagerlöf konfererat.

Övrigt

Ventilation: Meknisk med kyld tilluft

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 329

Omgivning

Omgivning/natur: Lugn omgivning på klassisk mark där filmhistoria gjorts med över 400 inspelade svenska filmer. Näckrosen och området kring Filmstaden är attraktivt för både boende och för företag. Området ger en genuin känsla av småstadsidyll och har en god närservice. Det finns gott om restauranger, caféer, samt träningsanläggning.ar bl.a. Endast ca 15 minuters promenadväg till Mall of Scandinavia, nordens störta och modernaste galleria som efter 3 månader vunnit pris som stockholmarnas favoritcentrum.

Parkeringsmöjligheter/garage: Varmgarage finns att hyra i fastigheten. Parkering utmed gatan invid området enligt Solnas tariff.

Kommunikationer: Goda kommunikationer med både tunnelbana, bussar och pendeltåg. Tunnelbanestation är Näckrosen och ligger ett stenkast från fastigheten. Flertalet busslinjer trafikerar området. Ca 10 minuters promenadväg till pendeltågsstation Solna

Dokument

Sökhjälp