Skriv ut

Skapa PDF

Pilstugutorget 4A, Åkersberga

åkersberga

Butikslokal med bra skyltläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 620 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Den vakanta butikslokalen ligger mellan Flûgger Färg och ÖB. Lokalen har ett modernt och kommersiellt snitt med en öppen och bra takhöjd. Rejäla, offensiva butiksfronter rakt ut mot stora parkeringsytan. Handelsparken har f n ett okänt besöksantal men COOP är en ankarhyresgäst med hög omsättning och god besöksstatistik. ÖoB bidrar handelsplatsen med en stark utvecklingskurva. Långtgående planer finns på en utbyggnad av handelsplatsen, etapp 2 planeras då ligga mellan parkeringen och Roslagsvägen. Den stora parkeringsplatsen kommer då att betjäna båda delarna av handelsplats.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Lokalen har ett entrésol plan på ca 90 kvm. Eventuellt är lokalen möjlig att dela i en butiks och lagerdel. Takhöjd 5,5 m. 150 personer rymms i lokalen enligt brandföreskrifter.

Övrigt

Övrigt

Drifttillägget på ca 200 kr/m² betalas som ett á-conto och avräkning sker en gång per år, hyresgästen betalar för sin andel av driftskostnaden. I driftskostnaderna ingår framför allt kostnader för gemensamma kostnader för värme, kyla, ventilation, el (fastigheten), vatten, fastighetsskötsel (fastighetsskötare), säkerhet, larm (fastigheten), bevakning, städning, renhållning, snöröjning, markskötsel, fönsterputs, rengöring av butiksfasader, trädgårdsskötsel, tillsyn/drift, underhåll och reparationer av inredning och utrustning i de gemensamma utrymmena samt parkering och gångytor. Vid avräkningen tillkommer en kostnad om 10 % avseende administrativa avgifter.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 620

Omgivning

Omgivning/natur

Åkersberga är en fantastisk skärgårdskommun med närhet till både vatten, skog och härliga naturområden.

Närservice

Pilstugetorget erbjuder smidig shopping med utmärkta parkeringsmöjligheter och bra skyltmöjligheter.

Kommunikationer

Det satsas på kollektivtrafiken i område och Roslagsbanan har fått dubbla spår på vissa sträckor, till exempel mellan Åkersberga och Åkers Runö. I och med den fortsatta utbyggnaden av Roslagsbanan kommer det att bli tätare trafik från 2018. Tillgängligheten kommer också bli bättre med tätare tidtabell och höjd säkerhet.

Sökhjälp