Skriv ut

Skapa PDF

Stockholm Arlanda Flygplats, Sigtuna

sigtuna

Office One - kontor med flygplats! Airport City Arlanda är en spännande flygplatsstad som växer fram i direkt anslutning till Arlanda flygplats.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 50 - 15 000 m²
Tillträde: Oktober 2018
Karta

Information

Beskrivning

Airport City Arlanda utgör knutpunkten mellan Stockholm, Uppsala och vidare ut i världen. Flygplatsstaden har perfekta kommunikationer och här kommer en levande stad närmare världen, om ca 100 000 kvm kontor, att byggas. Kontor, hotell och all tänkbar service kommer att växa fram i en tät stadskärna med promenadvänliga gator och vackra torg. En unik internationell atmosfär, endast ett steg från resten av världen. Varje detalj i Office One är utformad för maximal effektivitet och minimal energiförbrukning. Office One är ritat och konstruerat för att klara dagens uppgifter och behov. Här erbjuds ca 15 000 kvm fördelade på 11 plan. Ytor om 250 till 1 000 kvadratmeter per våningsplan går att få. Endast 20 minuter från Stockholms centralstation till Arlanda med Arlanda Express!

Utförande

Byggår

2017

Teknisk information

Ventilation

Mekanisk från- och tilluft, samt kyla.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 50 15 000

Omgivning

Kommunikationer

Arlanda Express tar endast 20 minuter från Stockholms Centralstation. Lika snabbt som du åker från Stockholms Centralstation med Arlanda Express åker du med pendeltåget till Uppsala. Du kommer hit med buss fjärrtåg och pendeltåg. Bor du norr om Stockholm går det snabbare att åka till Arlanda än in till Stockholm city.

Övrig information

Övrigt

För mer info: https://youtu.be/5gmnjDOTAz4.

Länkar

Sökhjälp