Skriv ut

Skapa PDF

Råsundavägen 133

solna

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 170 m²

Tillträde: 2017-01-01 Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Hyresvärd är den välskötta Bostadsrättsföreningen Kastanjeträdet 1 i Solna. Området är populärt både för boende och för kommersiellt syfte. Bra kommunikationer i form av T-bana, busslinjer och tvärbanan. Med bil når du city inom 10 min. All typ av service finns i närområdet där du även hittar frilufts- och grönområden med härliga promenad- och löpvägar.

Planlösning

Utförande

Planlösning: Lokalen är en källarlokal med fönster ganska högt uppe i taket och har tidigare använts som kontor/lager/ljudstudio. Lokalen har betonggolv och målade väggar. I lokalen närmast nuvarande entrén finns en kontorsdel, kök och toalett med dusch. Den inre delen är lämplig som lager eller utställningsyta.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 170

Omgivning

Närservice: Det finns gott om service i form av butiker och matställen i närheten och två stora köpcentra inom tolv minuters promenadväg bort tex Solna centrum med restauranger, butiker och all annan tänkbar närservice. Gångavstånd till Arenastaden med ca 27.000 anställda, med nya Nationalarenan och med nordens största galleria The mall of Scandinavia.

Kommunikationer: Mycket goda kommunikationer i form av T-bana (Näckrosen), pendeltåg vid Solna station eller i Sundbyberg, tvärbana, bussar, allt inom gångavstånd. Du tar dig smidigt med bil in till city på 10 minuter.

Länkar

Sökhjälp