Skriv ut

Skapa PDF

Nordstadstorget 6, City

göteborg

Trevligt och välplanerat kontor, ligger i anslutning till innergård.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 105 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 4

Planlösning: Delvis öppen planlösning med två enskilda mötesrum/kontorsrum, pentry samt två WC.

Övrigt

Övrigt: Hufvudstaden erbjuder kontors- och butikslokaler i Göteborgs allra mest attraktiva lägen. Företaget grundades 1915 och är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 105

Omgivning

Omgivning/natur: Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum där närmare 40 miljoner människor passerar årligen. Det är här, mitt i city, som Femmanhuset ligger med sin förstklassiga galleria Femman i tre våningar. Och ovanför gallerians tak finner man i samma fastighet Göteborgs kanske mest attraktiva kontorslokaler, med närhet till både till en av Nordeuropas största shoppingkomplex och Göteborgs bästa kommunikationer i form av Centralstationen med flygbussar, tåg, spårvagnar, bussar och taxistationer.

Närservice: Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå, och det kan vi ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Kommunikationer: Alla tänkbara kommunikationer finns att tillgå. De allra flesta bussar och spårvagnslinjer går förbi Östra Hamngatan och Centralstationen med flygbussar, tåg och taxistationer ligger ett par minuter bort.

Dokument

Sökhjälp