Skriv ut

Skapa PDF

Nordstadstorget 6, City

göteborg

Trevligt och välplanerat kontor, ligger i direkt anslutning till innergård och parkeringshus.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 105 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Våningsplan

4

Planlösning

Delvis öppen planlösning med två enskilda mötesrum/kontorsrum, pentry samt två WC.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 105

Omgivning

Omgivning/natur

I hjärtat av Nordstan ovanför gallerian Femman finns några av Göteborgs mest attraktiva kontorslokaler. Nordstan är ett av Sveriges ledande affärscentrum och närmare 40 miljoner människor passerar årligen. Här sitter du mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av restauranger, caféer, kommunikationer och alla typer av service.

Närservice

Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå, och det kan vi ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Kommunikationer

Från Femmanhuset har du nära till alla tänkbara kommunikationer. De flesta buss- och spårvagns- linjerna samt flygbussar stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. Endast ett stenkast bort ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen med bussar, tåg och taxistation.

Övrig information

Övrigt

Hufvudstaden erbjuder kontors- och butikslokaler i Göteborgs allra mest attraktiva lägen. Företaget grundades 1915 och är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen.

Dokument

Sökhjälp