Skärholmen
| Skärholmen

Favorit Dela

Stensätravägen 5-7

Lager-, butik- och kontorslokal med markport i två plan.

 • Kategori:

  Butik, Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  582 m²

 • Hyra:
Lager-, butik- och kontorslokal med markport i två plan. Markplan med lager och butiksyta, markport in i lokalen. Kontor på övre plan i blandad planlösning. Lokalerna lämpar sig ej för biltvätt/bilförsäljning. Tillträde enligt överenskommelse. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!
 • Total yta

  582 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hällsätra 3

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Mindre industriområde vid Essingeleden, med Bilprovningen som kännemärke. Utmärkt skyltläge och snabb access till trafikleden.

Närservice:

Flera lunchalternativ finns inom området, och för den bilburne Skärholmen Centrum, SKHLM, och Kungens Kurva med komplett service inom några minuters bilfärd.

Kommunikationer:

600m promenad till Sätra T-bana., röd linje. 3 minuter med buss 135 till Skärholmen centrum med T-bana. För den bilburne snabb åtkomst från Essingeleden/E4:an.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

JS

Förvaltare

Jan Salmelin

jan.salmelin@corem.se

08-5 VISA NR 08-503 853 97

072- VISA NR 072- 312 20 33

Marknadsförs av Corem Property Group AB
Box 56085, Riddargatan 13 C
10217 Stockholm
corem.se
Stensätravägen 5-7

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group (publ) är ett fastighetsbolag som förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden. Vårt mål är att inom våra utvalda regioner vara ledande inom fastigheter för citylogistik. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till stadsnära lägen med god tillgänglighet och tillväxt. Beståndet är indelat i fyra regioner med lokala förvaltningskontor. Vi förvaltar fastigheterna med egen personal, för bästa marknadskännedom och närhet till hyresgästerna. Corem äger 163 fastigheter med en uthyrbar yta om drygt 162 000 kvm. Läs mer om oss på www.corem.se.

Fler annonser från denna annonsör