Skriv ut

Skapa PDF

Kistagången 16, rum 1566, Kista

kista

Rum för 3 personer med fin utsikt. Rum 1566 för 4250:-/månad och arbetsplats. Kontorspaketet ingår. Totalpris för rummet är 12750:-/månad.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor, Kontorshotell

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

15 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Quick Office i Kista hyr ut kontorsrum, kontor, lokaler, mötesrum och konferensrum Smakfullt inrett kontorshotell med fullservice. Kontoret håller hög klass och servicenivå. Mötesrum och konferensrum Boka ditt mötesrum och konferensrum från en timme och uppåt för 2-20 personer enkelt på vår hemsida www.quickoffice.se. Företagsadress För dig som inte har behov av en kontorsplats men som behöver en attraktiv adress för ditt företag kan hyra Företagsadress. Dropdown arbetsplats Som hyresgäst hos Quick Office kan du även bjuda över dina samarbetspartners att sitta på våra dropdown-platser. Hög servicenivå Vi har bemannad reception som tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt. IT Hög kvalitet på kringutrustning är en självklarhet för oss. Därför erbjuder vi naturligtvis snabba och stabila IT-lösningar.

Utförande

Våningsplan

5

Övrigt

Övrigt

Totalpris för rummet är 12750:-/månad inkl. Kontorspaketet. Tillträde enligt överenskommelse! I Kontorspaketet ingår följande tjänster och service: - Reception med kund- och paket/posthantering - Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet - Internetuppkoppling 100Mbit via fiber - Konferensrum/mötesrum, bokning görs via quickoffice.se - Kontorsmöbler - Kaffe - Utskrifter och kopiering i sv/v och färg - El, värme, fastighetsskatt. - Städning.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 15

Omgivning

Omgivning/natur

Vi ligger i direkt anslutning till Kista Galleria med affärer, restauranger och kommunikation. Kista rankas som norra Europas ledande Science Park och många av Kistas företag är världsledande inom data och Telecom.

Närservice

6 anledningar till att välja Quick Office - Professionell miljö för företaget, personalen och era besök - Färdig infrastruktur som spar tid - Full kontroll på kontorets kostnader - Fullutrustade mötesrum och konferensrum - Tillgång till 20 mötesrum och konferensrum i Stockholm - Stabil internetuppkoppling, säkra brandväggar, stabil uppkoppling via fiber.

Kommunikationer

Bra kommunikationer 3 min från tunnelbana, flygbuss och centrum med shopping.

Dokument

Länkar

Sökhjälp