Skriv ut

Skapa PDF

Warfvinges Väg 30-32, Kungsholmen

stockholm

Högst upp i fastigheten ligger detta kontor om ca 338 kvm med en lasthiss som går upp till lokalen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 338 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Fint kontor med öppen planlösning, välbeläget invid Stadshagens t-bana. Lokalen ligger högst upp i fastigheten.

Planlösning

Utförande

Planlösning: Dagens planlösning är öppen och kan anpassas i samråd med den tillträdande hyresgästen. I lokalen finns tre kontors-/mötesrum samt 2 WC och 2 duschar. Pentry kommer byggas i lokalen på lämplig plats.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 338

Omgivning

Omgivning/natur: I Stadshagen finns närhet till allt; strandpromenader, restauranger, galleria och grönområden. Området kring fastigheten har genomgått en stor förvandling med nybyggnationer av både bostäder, kontor och service.

Närservice: Lindhagenhuset med dess breda utbud ligger endast några minuters promenad från lokalen. I närområdet finns även flera trevliga restauranger. Fridhemsplan nås på gångavstånd.

Kommunikationer: Kommunikationerna till och från lokalen är utmärkta. Fastigheten ligger precis intill Stadshagens tunnelbanestation (blå linje) som tar dig till Centralen på några minuter. Busslinjerna 49 och 56 passerar i närheten. Från Fridhemsplan kan du ta flertalet bussar samt tunnelbanas gröna och blå linje. Det är även bekvämt att ta sig med bil till fastigheten då E4/E20 passerar i närheten.

Dokument

Sökhjälp