Skriv ut

Skapa PDF

Nybrogatan 6, City/Gamla Stan

stockholm

Fin och ljus butikslokal med ett mycket attraktivt läge på en av de populäraste gågatorna i city. OBS! Lokalen hyrs ej ut till café/restaurang.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 42 - 42 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Fin och ljus butikslokal med ett mycket attraktivt läge på en av de populäraste gågatorna i city. Charmig liten lokal med stort skyltfönster ut mot Nybrogatan, som har ett starkt kundflöde. Butiken överlåtes, för pris kontakta Komfast. Hyra ca 18 500 kr/mån, inkl. fastighetsskatt och värme. OBS! Lokalen hyrs ej ut till café/restaurang.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Välkomnande entré med god exponering ut mot Nybrogatan. Öppen butiksyta som är mycket lättdisponerad. I lokalens bakkant finns ett litet personalutrymme med WC, pentry och förvaringsmöjligheter. Lokalen har tidigare hyrts ut som en guldsmedsbutik och har därför mycket hög säkerhet.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 42 42

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen ligger precis intill Dramaten som lockar många besökare både dag och kvällstid. Detta är ett populärt och trivsamt kvarter med många restauranger och butiker, ett stenkast från Östermalmstorg och Nybrokajen. Gatumiljön totalrenoverades under 2014-2015.

Närservice

I närområdet finns många trevliga och välrenommerade restauranger och butiker. Östermalmstorg med sitt stora utbud av all tänkbar service finns lite längre upp på gatan.

Kommunikationer

Ett stenkast från Östermalmstorgs tunnelbanestation. Vid Nybroplan trafikerar många bussar och spårvagnar. Till Centralstationen är det ca 10 minuters promenad.

Sökhjälp