Skriv ut

Skapa PDF

Stockholmsvägen 1, Mariestad - centrum

mariestad

Lokal med många användningsområden.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 328 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Kombilokal i markplan med industrikaraktär, högt i tak och egen ingång! Lokal med många användningsområden lämpar sig som kontor med tillhörande lager går även att nyttjas som butik/showroom. Lokalen är i 2 plan med kontor en trappa upp, lager och butiksdelen i markplan som möjliggör smidig in- och utlastning. Lokalen går att anpassa efter verksamhet och behov.

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 328

Omgivning

Omgivning/natur

Här rör du dig fritt mitt i Mariestads centrum i trivsamma stadskvarter. Med en promenad på enbart några minuter tar du dig dessutom snabbt till vattnet. Fastigheten ligger öppet med gågator i direkt anslutning till fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage

I anslutning till Mariestads resecentrum finns gott om parkeringsplatser.

Närservice

Tack vare sin placering i centrala Mariestad, finns en hel del olika butiker och restauranger i din närhet. Lokalen har systembolaget som närmsta granne och en matbutik på samma gata.

Kommunikationer

Mariestads resecentrum ligger endast ett stenkast bort från lokalen och därifrån går både tåg och buss som enkelt tar dig dit du ska. Med Kinnekullebanan kan du bland annat ta dig till Göteborg eller Örebro på ett snabbt och bekvämt vis. Europaväg 20, E20, löper strax utanför Mariestad.

Dokument

Sökhjälp