Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 5, Kramfors - centrum

kramfors

En nyrenoverade lokal i centrala Kramfors med mycket bra förutsättningar.

Fakta

Typ av ledig lokal

Butik, Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

467 m²

Tillträde

Omgående

Karta

Information

Beskrivning

Fin lokal med bra förutsättningar och många användningsområden! Lokalen är i ett bra skick och lämpar sig främst som butik men går även att nyttja för kontor eller lättare produktion. Lokalen är belägen på välbesökta Kungsgatan med systembolaget intill. Mycket bra exponering via de stora skyltfönstren som vetter mot gatan. På baksidan finns ett bra lastintag för smidig in och utlastning. I dagsläget är det mestadels öppna ytor med några rum. Lokalen kan anpassas efter behov. Fastigheten och lokalen håller hög standard.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 467

Omgivning

Omgivning/natur

Här rör du dig fritt i centrala Kramfors mellan trivsamma kvarter och parker. Fastigheten ligger öppet med gågator i direkt anslutning till fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns goda parkeringsmöjligheter runtom lokalen och garageplatser samt parkeringsplatser finns att hyra vid intresse.

Närservice

I fastigheten finns även Apoteket och systembolaget vilket medför stor tillströmning av människor till området. Tack vare sin centrala placering finns även ett flertal olika restauranger och andra butiker i området.

Kommunikationer

Lokalen ligger med gångavstånd till Kramfors station där det finns bra tågförbindelser. Bussar avgår också från stationen. E4:an går dessutom genom kommunen och kommunikationerna till och från Kramfors är därmed mycket bra.

Sökhjälp