Skriv ut

Skapa PDF

Telefonvägen 30, plan 3, Telefonplan

stockholm

Ljust kontor med stor valfrihet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 620 - 620 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Generatorn på Telefonplan erbjuder vi ett våningsplan på cirka 620 kvm med en flexibel planlösning och två entréer. Den smala huskroppen och alla fönstrena gör lokalen mycket ljus och trevlig. Här går det att skapa ett kontor för upp till 45 medarbetare med cirka 13 kvm per arbetsplats. Du och dina medarbetare kan välja mellan öppet eller rumsindelat kontor. Planlösningen är flexibel och enkel att förändra om eller när ditt företags behov förändras. Via entrén på Telefonvägen 30 passerar man en vacker entréhall med bemannad reception. Här finns också tillgång till Konferens Kobran, läs mer på https://www.coorkonferens.se/konferens-kobran/ .

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 620 620

Omgivning

Omgivning/natur

Kvarteret omges främst av bostadsområden präglade av trettiotalsfunktionalism. Här ligger smalhusen på rad och i gatuplan har restauranger, caféer och service etablerat sig. Lite längre bort pågår byggnation av bostäder för fullt. Idag är hela Telefonplan mitt inne i en omfattande förändring och området sjuder av liv och rörelse. Vasakronan är som största fastighetsägare mycket aktiv i utvecklingen av området. Vi vill bidra till att skapa förutsättningar för en stark och kreativ samarbetsekonomi där styrkan är en kombination av resurser, samarbeten och konkurrens.

Parkeringsmöjligheter/garage

På Telefonplan finns P-hus och markparkering. För korttidsparkering gäller P-automat inom området. För långtidsparkering kan man som hyresgäst teckna tillstånd för rörliga p-platser i omfattning enligt den p-kvot som gäller för området. Platserna administeras av Europark, tel 08-566 306 70. Kontakta din fastighetschef om du önskar förhyra p-tillstånd.

Närservice

I kvarteret och de närmsta omgivningarna har flera olika servicefunktioner vuxit fram. Vid Telefonplans tunnelbanestation hittar du det mesta som du behöver en vanlig vardag: Apotek, bank och bankomat, blommor, frisör, kemtvätt, närlivs, Pressbyrån samt Söderbergs bageri med originalinredning från 1939. Här ligger också populära restaurang Landet, restaurang AddFood och Sushiverket. Inne på Konstfack finns restaurang Vita Havet. I området finns även SATS gym och Klättercentret.

Kommunikationer

Telefonplan ligger längs E4/E20 strax söder om Stockholms city. Med bil är det därför lätt att ta sig till Telefonplan och det finns gott om parkeringsplatser i området. Med tunnelbana tar det cirka 13 minuter med röd linje från t-centralen till stationen som heter just Telefonplan. Pendeltåget stannar i Älvsjö och därifrån finns direktbuss till Telefonplan. Tvärbanan stannar i Liljeholmen och därifrån tar tunnelbanan dig till Telefonplan på endast tre minuter.

Sökhjälp