Skriv ut

Skapa PDF

Telefonvägen 30, plan 2, Telefonplan

stockholm

Effektiva lokaler med mycket rymd.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 300 - 1 300 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns 1300 kvm ledigt i bästa läge på Telefonplan. Lokalen har en öppen planlösning med plats för upp till 100 arbetsplatser. Det är en bra fördelning av mötesrum och mötesplatser. Många fönster och bra takhöjd ger en ljus och trivsam lokal. Pentry och våtgrupper är placerade mitt i lokalen, där man även har entrén. Via entrén på Telefonvägen 30 passerar man en vacker entréhall med bemannad reception. Här finns också tillgång till Konferens Kobran, läs mer på https://www.coorkonferens.se/konferens-kobran/ .

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 300 1 300

Omgivning

Omgivning/natur

Kvarteret omges främst av bostadsområden präglade av trettiotalsfunktionalism. Här ligger smalhusen på rad och i gatuplan har restauranger, caféer och service etablerat sig. Lite längre bort pågår byggnation av bostäder för fullt. Idag är hela Telefonplan mitt inne i en omfattande förändring och området sjuder av liv och rörelse. Vasakronan är som största fastighetsägare mycket aktiv i utvecklingen av området. Vi vill bidra till att skapa förutsättningar för en stark och kreativ samarbetsekonomi där styrkan är en kombination av resurser, samarbeten och konkurrens.

Parkeringsmöjligheter/garage

På Telefonplan finns gott om utomhusparkering. För besökare gäller korttidsparkering där P-avgift erläggs via P-automat eller Easypark, inom området. För långtidsparkering kan man som hyresgäst teckna tillstånd för rörliga p-platser i omfattning enligt den p-kvot som gäller för området.

Närservice

I kvarteret och de närmsta omgivningarna har flera olika servicefunktioner vuxit fram. Här hittar du det mesta som du behöver en vanlig vardag: Apotek, bank och bankomat, blommor, frisör, kemtvätt/skräddare, mataffär, Pressbyrån samt Söderbergs bageri med originalinredning från 1939. Här ligger också populära restaurang Landet, restaurang AddFood, Bistro Tell-us och Sushiverket. Inne på Konstfack finns restaurang Vita Havet. I området finns även SATS gym och Klättercentret samt en toppmodern vårdcentral med BVC.

Kommunikationer

Telefonplan ligger längs E4/E20 strax söder om Stockholms city. Med bil är det därför lätt att ta sig till Telefonplan och det finns gott om parkeringsplatser i området. Med tunnelbana tar det cirka 13 minuter med röd linje från t-centralen till stationen som heter just Telefonplan. Pendeltåget stannar i Älvsjö och därifrån finns direktbuss till Telefonplan. Tvärbanan stannar i Liljeholmen och därifrån tar tunnelbanan dig till Telefonplan på tre minuter.

Sökhjälp