Skriv ut

Skapa PDF

Davidshallsgatan 14, Centrum

malmö

Högst upp i huset under takåsarna.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 256 - 256 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mitt i stan, mellan Södra Förstadsgatan och Davidshalls torg finns det nu möjlighet att hyra en nyrenoverad lokal om 256 kvm. Helt klar att flytta in i, men möjlighet finns att förändra planlösningen om så önskas. Lokalen ligger högst upp i fastigheten och har en öppen planlösning med snedtak och takfönster. När du stiger ur hissen på fjärde våningen stiger du rakt in i lokalen. Lokalen ligger ett stenkast från både Triangeln och Gustav Adolfs Torg med närhet till kommunikationer, caféer, butiker och restauranger. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 256 256

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger mitt i centralaste Malmö och har entréer mot tre gator: Davidhallsgatan, Södra Förstadsgatan och Kärleksgatan. Södra Förstadsgatan är Malmös främsta shoppingstråk i city och erbjuder all slags shopping och service.

Parkeringsmöjligheter/garage

Närmaste parkeringshus är Triangelns garage, cirka 300 meter, eller P-huset Anna.

Närservice

Med sitt läge mitt i city finns all service du kan tänka dig. Butiker, restauranger, caféer, dagligvaror etc. Allt inom gångavstånd.

Kommunikationer

Från fastigheten går du till Centralstationen på 15 minuter och Station Triangeln på 5 minuter. Med andra ord når du på ett smidigt sätt hela Öresundsregionen via pågatåg, regionaltåg och buss. Till Kastrups flygplats tar det 14 minuter med tåg.

Sökhjälp