Skriv ut

Skapa PDF

Vevgatan 5, Borås

borås

Befintlig lager- och kontorsfastighet med skyltläge mot R40 och direkt anslutning till motorvägen med av- och påfart ett stenkast därifrån.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

4 660 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Befintlig lager- och kontorsfastighet med skyltläge mot R40 och direkt anslutning till motorvägen med av- och påfart ett stenkast därifrån. Lokalen är totalt 4 660 m² varav cirka 1 200 m² är kontor- och personalutrymmen i två plan. Fastigheten ligger i Viareds Industriområde strax väster om Borås. Viared är ett etablerat industriområde med god infrastruktur och service. Borås kommun satsar ytterligare med mark för etableringar då efterfrågan är stor i området. Här finns redan en stor variation på bolag etablerade som bl a Ellos, DHL, Biltema, 8848 Altitude, NetOnNet etc. Kollektivtrafiken är bra i området med frekventa avgångar från både Borås med Buss 20 och Göteborg med Buss 101 som båda stannar cirka 300 meter från fastigheten.

Planlösning

Utförande

Byggår

2005

Planlösning

Befintlig lager- och kontorsfastighet med skyltläge mot R40. Lokalen är totalt 4 660 m² varav cirka 1 200 m² är kontor- och personalutrymmen i två plan.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 203
Lager/Logistik 3 457

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Viareds Industriområde strax väster om Borås. Viared är ett etablerat industriområde med god infrastruktur och service. Borås kommun satsar ytterligare med mark för etableringar då efterfrågan är stor i området. Här finns redan en stor variation på bolag etablerade som bl a Ellos, DHL, Biltema, 8848 Altitude,NetOnNet etc.

Närservice

I området finns verksamheter inom handel, det finns också restaurang, bensinstation etc.

Kommunikationer

Kollektivtrafiken är bra i området med frekventa avgångar från både Borås med Buss 20 och Göteborg med Buss 101 som båda stannar cirka 300 meter från fastigheten.

Dokument

Sökhjälp