Skriv ut

Skapa PDF

Södra Stapelgränd 4, Västra Hamnen

malmö

Modernt och yteffektivt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 248 - 248 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en modern och yteffektiv lokal på Södra Stapelgränd 4. Lokalen är ca. 248 kvm och är belägen på bottenplan med egen ingång. Lokalen har en öppen planlösning med plats för ca. 16-20 arbetsplatser. I lokalen finns även ett generöst pentry, ett konferensrum samt tre mindre samtalsrum. Fastigheten är miljömärkt, BREEAM Excellent, vilket innebär mycket högt ställda krav på energiförbrukning och minimal påverkan av vår miljö under husets livscykel. I närområdet finns ett stort utbud med lunchrestauranger, mataffär, butiker, gym och träningsanläggningar samt närheten till havet. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Planlösning

Utförande

Byggår

2012

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 248 248

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger väl placerad med bra annonsläge längs med huvudgatan Stora Varvsgatan som går genom Västra Hamnen.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns p-platser att hyra på fastigheten samt p-hus alldeles i närheten.

Närservice

Det finns all tänkbar service i närområdet. ICA Maxi Västra Hamnen och Netto ligger intill samt ett stort utbud av restauranger i närområdet.

Kommunikationer

Bussförbindelser finns alldeles utanför huvudentrén. Det är ca 10 minuters gångväg till Malmö Centralstation. Därifrån går bussar, pågatåg, regionaltåg, X2000 samt Öresundståget som enkelt tar dig till Kastrup, Köpenhamn och kontinenten. Från Centralstationen går även flygbussar till Sturup.

Sökhjälp