Skriv ut

Skapa PDF

Förrådsgatan 18

göteborg

Lager med Sveriges bästa logistikläge.

Fakta

Typ av ledig lokal

Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

5 000 - 15 650 m²

Karta

Information

Beskrivning

Göteborgs Hamn har utsetts till Sveriges bästa logistikläge år efter år. Under 2016 kan vi erbjuda yta till ny hyresgäst i vår logistikfastighet på Förrådsgatan 18. Från 5000 kvm till upp mot totalt 15 650 kvm. I fastigheten finns även kontor för er verksamhet på 300 kvm. - Fastigheten är idag delad i två ytor om 7600 kvm samt 8000 kvm. - Lastkaj med 1 port per 1000 kvm. - Stor inhängnad rangeryta. - Takhöjd 7,6 m. - järnväg till fastigheten med ytterligare portar till spåren. Kollektivtrafiken är väl utbydds här. 13 avgångar per timme från Centralstationen till Godsgatan där de flesta turer är via direktbuss utan byten. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Utförande

Våningsplan

1

Övrigt

Takhöjd

6,8 m

Lokalen kan nås via

- lastkaj - långtradare - järnvägsspår

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 5 000 15 650

Omgivning

Omgivning/natur

För femtonde året i rad har Göteborg hamnat i topp när Intelligent Logistik återigen listat Sveriges bästa logistikläge. Den absolut mest avgörande anledningen är Göteborgs hamn som är Nordens största import- och exporthamn och den enda i Sverige som tar emot världens största containerfartyg. 30 % av all utländsk import/export går via Göteborg. Hamnen har hög tillgänglighet med närhet till de stora trafiklederna och även mycket goda allmänna kommunikationer. Hit kan man transportera varor med bil, båt eller järnväg och samtidigt nå centrala Göteborg på tio minuter. Göteborgs hamn har ett för Norden unikt utbud av sjöfartslinjer i oceanfart och täta förbindelser med nordeuropeiska hamnar.

Närservice

I närområdet finns flertalet lunchrestauranger samt den välbesökta hotellanläggningen Arken GGarden med konferens och SPA.

Sökhjälp