Skriv ut

Skapa PDF

Transportgatan 39, Hisingen

hisings backa

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 2 356 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Mycket trevlig lager/produktions/butiks lokal med tillhörande kontor. Med perfekt läge intill E6:an är lokalen lämplig för handel eller butiksverksamhet alt. lager/produktion/showroom etc. Kontorsytorna är mycket fräscha och fina efter en renovering som genomförts nyligen. Lagerdelen är ca 1500 kvm med en takhöjd på ca 7 meter. Viss del av lagret har entresol. Lagerdelen har en stor markport. Kontorsytorna är fräscha och fina. Ett par kontorsrum samt konferens men mestadels öppen planlösning. Kontorsdelen är ca 800 kvm. Köket är också fint efter en renovering och uppfräschning. Goda uppställningsytor utanför lokalen.

Utförande

Planlösning: Mycket trevlig lager/produktions/butiks lokal med tillhörande kontor. Med perfekt läge intill E6:an är lokalen lämplig för handel eller butiksverksamhet alt. lager/produktion/showroom etc. Kontorsytorna är mycket fräscha och fina efter en renovering som genomförts ganska nyligen.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 780
Lager/Logistik 1 576

Omgivning

Omgivning/natur: Området är under utveckling och närheten till Ikea, Bauhaus och andra stora aktörer gör fastigheten och lokalen attraktiv. Skyltläget är perfekt mot E6:an!

Närservice: All tänkbar service finns i närområdet med Ikea som stor aktör.

Kommunikationer: Goda kommunikationer med buss.

Dokument

Sökhjälp