Skriv ut

Skapa PDF

Florettgatan 18, Berga

helsingborg

Lokal med lager och kontor om ca 1.430 på Berga i Helsingborg uthyres! Lagerdelen (på plan 1) är ca 860 kvm. Kontorsdelen (på plan 2) är ca 570 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal

Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

1 430 m²

Tillträde

2016-10-01

Karta

Information

Beskrivning

Lokal med lager och kontor om ca 1.430 på populära industriområdet Berga i Helsingborg uthyres! Lagerdelen (på plan 1) är ca 860 kvm. Bra produktionslokaler med två markportar. Kontorsdelen (på plan 2) är ca 570 kvm. Moderna och fräscha ytor med egen entré på bottenplan. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 430

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen ligger på populära industriområdet Berga i Helsingborg.

Närservice

Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen.

Dokument

Sökhjälp