Skriv ut

Skapa PDF

Sofierogatan 3 D, Gårda

göteborg

Välkommen till Kanold kontorshotell. Bra läge med närhet till Korsvägen och St Sigfridsplan, granne med Liseberg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 20 - 20 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Kanold kontorshotell. Bra läge med närhet till Korsvägen och St Sigfridsplan, granne med Liseberg. På ett par minuter är du mitt i Göteborgs centrum som erbjuder all tänkbar service. Lediga rum i dagsläget är 5102, 20 kvm. Kontorshotell är en smart och smidig lösning med kort bindningstid, perfekt för dig som är nystartad eller som tröttnat på att ha kontoret hemma.Vi erbjuder tillgång till gemensamt konferensrum, pentry och WC. I kontraktet ingår dessutom drift och fastighetskatt. Välkommen att kontakta oss för visning.

Planlösning

Utförande

Antal rum

1

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 20 20

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i centrala Göteborg alldeles intill Liseberg. Närheten till leden E 6:an gör det enkelt att ta sig till och från fastigheten. Bredvid fastigheten ligger ett större parkeringshus som idag sköts av Q-park. Gothia Tiowers ligger en kort promenad ifrån ditt kontor och kan erbjuda frukost, lunch och middag. varflör inte en AW med kollegor och vänner på Heaven 23? Eller ta en tur in på Liseberg och köra 5-kamp? Det finns mycket att göra i detta område.

Närservice

Du finner matbutiker, restauranger och butiker i området kring Korsvägen samt Sankt Sigfrids plan. ICA Fokus ligger endast en kort promenad bort, och har ett fantastiskt utbud. Du finner även fler butiker så som Apoteket, Systembolaget m.m. i samma hus.

Kommunikationer

Det korta avståndet till Korsvägen samt Sankt Sigfrids plan ger möjlighet till goda kommunikationer med buss, spårvagnar och pendeltåg. På 10 minuters promenad tar du dig till Avenyn. Ska du flyga från Landvetter? Då kan du hoppa på flygbusen vid korsvägen som tar dig direkt till flygplatsen.

Sökhjälp