Skriv ut

Skapa PDF

Vallgatan 36, Centrum

göteborg

Kontor mitt i centrala Göteborg, med flexibel avtalslängd.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 150 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Kontor på Vallgatan i centrala Göteborg, ett stenkast från Kungsportsplatsen. Kontoret är ca m2 och består av 3 kontorsrum ut mot Vallgatan och 4 mötesrum/kontorsrum inne i lokalen. Lokalen har även ett nytt och modernt pentry med fikarum. Lokalen går att hyra med flexibel avtalslängd. Hör gärna av er till oss på Relier för mer information!

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 150

Omgivning

Omgivning/natur

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

Kommunikationer

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet.

Övrig information

Övrigt

Relier är Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, under 2014 så förmedlade vi 115 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Sökhjälp