Skriv ut

Skapa PDF

Warfvinges väg 45, Kungsholmen

stockholm

Ett yteffektivt kontor i Stadshagen med många möjligheter.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

887 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Här har du möjlighet att vara med och påverka anpassningen av lokalen så att den passar in till din verksamhets önskemål och krav. Attraktivt läge med ca 100 meter från Stadshagens T-banestation. I huset finns SATS för de som tycker om att träna i anslutning till jobbet. Garageplatser och förråd finns att hyra. Nära till Karlbergs kanal för härliga lunchpromenader. Huset ligger nära köpcentrum Lindhagen med bla ICA Maxi, andra butiker och flera restauranger och caféer. Fastigheten är miljömärkt Green Building.

Planlösning

Utförande

Byggår

2009

Våningsplan

4

Planlösning

En ljus, luftig och effektiv kontorslokal som ger möjlighet till öppna ytor om totalt 887 kvm. En välkomnande entré möter dig direkt när du kliver in i lokalen. Lokalen består idag av en mixad planlösning av både enskilda kontorsrum samt öppna ytor, här finns även två större konferensrum. Mycket bra luft och kyla. Lokalen inrymmer fyra helkaklade toaletter, varav en RWC med dusch. Stort och rymligt pentry/paus med all maskinell utrustning och gott om förvaring. Hela lokalen har sprinklers. 2,80 m i takhöjd.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 887

Omgivning

Omgivning/natur

Lindhagenområdet eller Västra Kungsholmen som det också kallas, är ett av stadens stadsutvecklingsområden som kommer växa fram till 2017. Området är mixat av kontorsfastigheter, hotell och attraktiva bostäder. Man planerar också flera nya parker och grönstråk där ett exempel är den vackra allén som består av 178 nyplanterade kejsarlindar på Lindhagensgatan.

Närservice

I området erbjuds full service med tex Lindhagens centrum. Där finns ett flertal restauranger och cafeér med både lättare luncher och fantastiska fikabröd. ICA Maxi finns i centrumet och även Interflora blomsteraffär, sko/nyckel/kemtvätt, hälsokost, frisör apotek och några detaljhandelsbutiker.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig hit, både med bil och kollektivt. Direktaccess från E4:an om du kommer med bil. Åker du kollektivt är närmaste tunnelbanestation Stadshagen (blå linje) med en kort promenad på 100 meter, eller Kristineberg (grön linje) och 10 minuters promenad till huset. Man kan också ta buss 56, vilken stannar alldeles intill huset och går till/från Hakberget via Centralen, Hötorget och Stureplan.

Sökhjälp