Skriv ut

Skapa PDF

Mäster Samuelsgatan 42, 5 tr, City

stockholm

Toppskick.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 145 m²

Karta

Information

Beskrivning

Ljus otroligt effektiv lokal i toppskick! Upp till 16 arbetsplatser. Möljlighet att nyttja, omklädningsrum, dusch, cykelförråd i närliggande fastighet.Låst cykelförrådGym (Fitness 24/7)Crossfit GymReceptionFörråd i husetGarageKonferensanläggning www.summit.seTerrass för hyresgästerMiljömärkt byggnad, Leed Gold Coor Service Management driftar receptionen och kan hjälpa till med allt från kemtvätt, catering, städning m.m.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 145

Omgivning

Omgivning/natur: Läget mitt i Stockholms city är det bästa tänkbara och innebär en mångfald av restauranger, butiker, banker, biografer, service och saluhall. Högst upp i det tredje Hötorgshuset erbjuder Summit konferens- och eventlokaler, se www.summit.se.

Parkeringsmöjligheter/garage: I fastigheten finns garageplatser att hyra i Hötorgsgaraget, se Qparks webbplats.

Närservice: Det centrala läget gör att all tänkbar service finns i den absoluta närheten, och en hel del till och med i den direkt angränsande Hötorgsgallerian. Kontorsnära tjänster kan köpas via Vasakronans tjänstepartner Coor Service Management.

Kommunikationer: De närmaste T-banestationerna är Hötorget och T-Centralen. Från Centralen går även pendeltåg, flygbussar och Arlanda Express. SL-bussar avgår från flera hållplatser i närområdet, till exempel på Sveavägen och Kungsgatan.

Sökhjälp