Skriv ut

Skapa PDF

Östra Hantverkargatan 62, Öster

gävle

Kontorslokal nära centralstationen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 231 - 231 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal 1 tr upp med bra parkeringsmöjligheter. Öppen planlösning men finns möjligheter att ändra.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 231 231

Omgivning

Omgivning/natur

Gävle är en expansiv handelsstad med en stabil, positiv befolkningstillväxt och goda kommunikationer. Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn - hjärtat för import och export på ostkusten. I Gävle finns ett brett och intressant näringsliv med ca 7000 företag i olika storlekar och inom alla branscher. Gävle centrum är en levande mötesplats med shoppinggator, affärsgallerior,

Närservice

Fastigheten är belägen i ett expansivt område nära handels- och småindustriområdet Näringen, knappt 1 km nordost om Gävle centrum. Livsmedelsbutik och restaurang finns på gångavstånd. Endast ca 800 m till Gävle centrums alla bekvämligheter.

Kommunikationer

Direkt anslutning till E4:an via Hamnleden. Goda bussförbindelser, lokaltrafiken trafikeras av X-trafik (www.x-trafik.se). Promenadavstånd till tåg- och busstation i centrum. Gävle-Arlanda tar cirka 60 min med X2000. Gävle-Arlanda tar cirka 60 min med X2000.

Sökhjälp