Skriv ut

Skapa PDF

Norra Allégatan 8, Linnéstaden

göteborg

Läcker kontorslokal med generös takhöjd och vackra detaljer. Här bjuds det på en lokal för den kräsne.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 125 m²
Karta

Information

Beskrivning

Modern lokal med öppen planlösning och tre kontorsrum med glasväggar och takfönster. Lokalen har fönster åt två håll, mot innergården samt mot Allégatan. (observera att lokalen har mestadels takfönster, då detta är en vindslokal) Snedtak som ger en fräck känsla och rymd. Konferensrum som är väl tilltaget, samt nyrenoverat pentry och fräsch toalett.

Utförande

Våningsplan

5

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 125

Omgivning

Omgivning/natur

Stämningsfulla och inspirerande miljöer. Detta är en innerstadsdel. Här hittar ni även de fina parkerna Slottskogen och Botaniska trädgården. Detta är de gamla delarna av Göteborg, här hittar ni äldre byggnader ihop med nybyggt. På Linnégatan finns många småbutiker och restauranger. Stämningsfulla och inspirerande miljöer. Detta är en innerstadsdel. Här hittar ni även de fina parkerna Slottskogen och Botaniska trädgården. Detta är de gamla delarna av Göteborg, här hittar ni äldre byggnader ihop med nybyggt. På Linnégatan, som ligger på andra sidan allén, bara ett par minuters gångväg bort finns många småbutiker och restauranger. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och Linnéstaden ligger mot väster. På gångavstånd hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Närservice

Järntorget har genomgått en större ombyggnad under 2000-talets början, vilket innebar att vid torgets södra och östra sidor utestängdes biltrafik. Järntorget har därefter blivit en av stadens populäraste mötesplatser med flera uteserveringar. Området har under senare år också blivit ett av stadens kulturtätaste områden med ett flertal teatrar, gallerier, tidskriftsredaktioner, förlag, scener med mera.

Kommunikationer

Järntorget är ett av stadens viktigaste torg och en knutpunkt för kollektivtrafiken i västra delen av staden.

Dokument

Sökhjälp