Skriv ut

Skapa PDF

Skansbrogatan 7, Skansbron, Södermalm

stockholm

Välkommen till Skansbron, det perfekta kontoret för dig som söker kvalitet, tillgänglighet och trivsamma kontorsytor. Renoveras med nya ytskikt 2017.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 658 - 3 997 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Skansbron erbjuder nära 4 000 kvadratmeter genomtänkta, unika kontorslokaler för det moderna företaget. Här sitter ni i kontorslokaler som bidrar till att skapa trivsel och effektivitet. Med plats för ca 250 arbetsplatser finns kapacitet att inrymma större företag, något som kan vara svårt att hitta i cityläge. Terrass och sjönära läge. Effektivt läge med bra kommunikationer. Under Skanstullsbron väntar härliga omgivningar och promenadstråk längsmed vattnet.

Utförande

Renoveringsår

2016

Våningsplan

3

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 658 3 997

Omgivning

Omgivning/natur

I Skansbrons kontorslokaler blir du en del av det intensivt framväxande och kreativa företagande som frodas här på Södermalm. Arkitekter, designers, entreprenörer m.fl har hittat hem i denna del av stan. Inom räckhåll finns dessutom ett brett utbud av arrangemang inom idrott, kultur och nöjen. Stort kulturutbud. Upplev det ständigt sprudlande restaurang- och utelivet i charmfulla SoFo, med promenadavstånd till Nytorget. Här är lätt att trivas och uppslukas av den gemytliga atmosfären, med små caféer och serveringar.

Närservice

Läget är optimalt för att kunna utföra dagliga ärenden med all tänkbar service ett stenkast ifrån kontoret. Åhléns, Hemköp och Ringens köpcentrum samt ett stort utbud av restauranger och caféer finns här i Skanstull. Gym och träningsklasser finns i samma fastighet och Eriksdalsbadet bara ett stenkast bort.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med tunnelbana (7 min till T-Centralen), bussar runt hörnet och tvärbana inom gångavstånd. Spar tid och kraft genom att ha nära till arbetsplatsen. Ett tillgängligt kontor är attraktivt för både personal och kunder, indirekt marknadsför läget er verksamhet. Den bilburne resenären tar sig raka spåret vidare ut ur stan med bilen från Söderleden. Få kontor i cityläge har lika goda förutsättningar för framkomlighet med bil. Kring Skansbron finns även gott om cykelbanor och promenadstråk. Goda kommunikationer med tunnelbana, tvärbana och bussar inom gångavstånd. Spar tid och kraft genom att ha nära till arbetsplatsen. Ett tillgängligt kontor är attraktivt för både personal och kunder, indirekt marknadsför läget er verksamhet. Den bilburne resenären tar sig raka spåret vidare ut ur stan med bilen från Söderleden. Få kontorslägen i citylägen har lika goda förutsättningar för framkomlighet med bil. Kring Skansbron finns även gott om cykelbanor och promenadstråk. Vi reserverar oss för att skillnader i exempelbilderna kan förekomma mot det slutliga utförandet. För exakta materialval, se rumsbeskrivning i prospekt.

Dokument

3D Virtuell rundvandring

Sökhjälp