Skriv ut

Skapa PDF

Marieholmsgatan 42, Göteborg

göteborg

Hyr ett rum i vårt Business Center med fullservice - slipp många praktiska sysslor och få mer tid till din verksamhet och till att knyta kontakter!

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontorshotell

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

25 m²

Karta

Information

Beskrivning

De flesta företag behöver en fast punkt i tillvaron - en knutpunkt där man syr ihop sina affärer och skapar viktiga kontakter. Visst är det skönt att slippa lägga tid på att gå iväg med posten, leta parkeringsplats, städa kontoret, ta hand om disk eller bli irriterad över att kaffet är slut? Tid som är bättre använd till att avsluta en affär, knyta nya kontakter eller starta ett nytt projekt. Därför tar vi hand om allt det praktiska. I vår reception får ni hjälp att lösa eventuella problem på smidigaste sätt. Receptionen är bemannad mån - fre kl. 08.00 - 16.30 och vi finns där för att hjälpa er! Vi erbjuder ljusa, fräscha kontorsrum/kontor i varierande storlekar. Rummen har glaspartier ut mot korridoren, vilket ger mycket ljus. Färgsättningen är strikt hållen med ljusgråa väggar och mörkgrå matta. Rummen fås möblerade.

Utförande

Byggår

1989

Renoveringsår

2013

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 25

Omgivning

Omgivning/natur

Detta kontorshotell har ett mycket bra läge i ett expansivt område. Här finns närhet till både den nya Partihallsförbindelsen samt Göteborgs stora in- och utfartsleder. Läget är centralt men ändå utanför tullarna. Vi erbjuder gott om parkeringar till för dig och dina gäster.Vill man ta sig till centrum avgår kollektivtrafiken alldeles i närheten och med bil tar det endast några minuter.

Närservice

Tjänster/ Service

Sökhjälp