Skriv ut

Skapa PDF

Annedalsvägen 9, Väster

lund

Trevligt ljust kontor på första våningen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 786 m²
Karta

Information

Beskrivning

Representativt kontor med härliga ljusinsläpp. Fräscha öppet kontor med öppet landskap och möjlighet till att bygga kontorsrum.

Utförande

Byggår

1982

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 786

Omgivning

Omgivning/natur

Närheten till Lunds stadskärna och de goda färdmöjligheter som erbjuds, kommunalt och med bil, ger fastigheten ett attraktivt läge. Köpcentrat Nova ligger ett stenkast bort, där finns stort utbud av butiker och lunchrestauranger.

Närservice

I närområdet finns ett konditori och en hamburgerrestaurang. Lunds medeltida stadskärna erbjuder ett rikt kulturliv och många trivsamma restauranger, caféer och butiker inom behagligt promenadavstånd. De vackra omgivningarna runt staden ger också möjlighet till härliga naturupplevelser. Den inspirerande miljön samt det centrala läget gör att många goda idéer har frodats här. Sveriges första och största forskningsby Ideon finns här sida vid sida med internationella företag. Samverkan sker kontinuerligt mellan kommunen, utbildning, forskning, näringsliv och regionen.

Kommunikationer

Från fastigheten till centrala Lund tar bilresan cirka fyra minuter och med buss cirka sex minuter. Lund har en väl utbyggd stadstrafik och ett nytt snabbussstråk - Lundalänken - som utgår från järnvägsstationen i centrala Lund.

Dokument

Länkar

Sökhjälp