Skriv ut

Skapa PDF

Fridhemsgatan 1, Eskilstuna

eskilstuna

Unikt tillfälle att skräddarsy en handelsfastighet i ett bra trafikläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Storlek: 500 - 700 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Byggrätten tillåter att man uppför en centrumfastighet på totalt ca 500 BYA. En del av fastigheten får bebyggas i två plan, så totalt kan man maximalt bygga ca 750 BTA. Fastigheten ligger i ett bra handelsläge, så handel eller restaurang är naturliga användningsområden. Men också tex hotell ryms inom begreppet Centrumverksamhet som detaljplanen föreskriver.

Utförande

Planlösning

Nybyggnation.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 500 700

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger ett stenkast bort från Eskilstunaån, i anslutning till riksväg 53. Riksväg 53 är den största genomfartsleden om man ska ta sig från E20 söder ut i Sörmland. I området finns skolor, kyrka och ett bibliotek.

Närservice

Matvarubutiken Coop är granne. Butiken är hellt nyrenoverad, både interiört och exteriört, och utsedd till Eskilstunas 2:a bästa matvarubutik! Det har föranlett en starkt ökad kundtillströmning och försäljning.

Kommunikationer

Tomten ligger i ett bra kommunikationsläge längs Stenkvistavägen i anslutning till rondellen där Vasavägen ansluter och bildar riksväg 53. I anslutning till fastigheten ligger Skogsängen centrum, varifrån busslinjerna 3, 30, 31, och 60 har en station.

Dokument

Sökhjälp