Skriv ut

Skapa PDF

Centralvägen 19, Centrum

knivsta

Unik och charmig lokal i den nyrenoverade och centralt belägna Gamla Brandstationen i Knivsta.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor

Hyra: Kontakta oss för mer information.

Storlek: 550 m²

Karta

Information

Beskrivning

Knivsta gamla brandstation ägs av Kommunfastigheter i Knivsta AB, ett helägt kommunalt bolag. Denna fastighet har gjorts om till ett handelshus med butiker, restaurang, café etc. i entréplan. Andra våningen och vinden görs nu om till kontor. Vinden är ledig för uthyrning. I kommande projekt byggs plats för ytterligare butiker/restauranger på torget framför brandstationen. Knivsta Kommuns vision är att bygga en småstad med ca 25 000 invånare år 2025.

Planlösning

Utförande

Byggår: 1950

Renoveringsår: 2015

Planlösning: Just nu är vinden en öppen planlösning perfekt för ett kontorslandskap men det finns utrymme för förändring.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400
Butik 40 150

Ekonomi

Hyra: Kontakta oss för mer information.

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten är belägen i Knivstas centrum i närheten av Kommunhuset och resecentrum samt det nybyggda bostadsområdet Sågen.

Parkeringsmöjligheter/garage: Parkering finns att hyra.

Närservice: I närheten finns flertalet matbutiker, restauranger och en bensinstation. Knivsta kommunhus ligger nära tillhands liksom två olika gym.

Kommunikationer: Knivsta gamla brandstation ligger vid Knivsta resecentrum nära järnvägsperrongen där förbindelse finns till Stockholm (28 min), Uppsala (8 min) och Arlanda (7 min).

Länkar

Sökhjälp