Skriv ut

Skapa PDF

Hulda Lindgrens gata 8, Högsbo-Sisjön

västra frölunda

Mycket fräscht kontor på plan 1, i Högsbo med närhet till service och kommunikation.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 80 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen ligger på plan 1 och har helt öppen planlösning med kontorslandskap samt pentry/pausyta. WC med dusch. Fint ljusinsläpp och mycket glaspartier gör lokalen luftig och ljus. Mycket fräscha ytskikt i moderna färger, fin ekparkett på golvet och i övrigt vitt. Möjlighet att hyra intilliggande förråd på ca 10 kvm. Högsbo industriområde är centralt beläget i Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Det finns stor variation av lunchrestauranger och närheten till köpcentret 421 ger stort utbud av butiker och övrig service. Busshållplats finns på Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Lokalen har fri parkering på fastigheten.

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Möjlighet att hyra intilliggande förråd på ca 10 kvm.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 80

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde. Företagsklimatet är mycket bra och ett flertal större företag har valt att ha sina kontor i Högsbo/Sisjöns industriområde.

Närservice

All önskvärd service finns inom rimligt avstånd. Nära till köpcentrum 421.

Kommunikationer

God kollektivförbindelse med buss 58 och 722 till hållplats Beatrice Lesslies Gata. Närhet till motorvägar gör att läget blir mycket bra.

Hulda Lindgrens gata 8
Sökhjälp