Skriv ut

Skapa PDF

Voltavägen 15, Bromma

bromma

Centralt belägen kombinationslokal studio/lager/produktion/utställning/kontor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 1 210 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Unik chans att hyra en fantastisk industrilokal i toppskick, modernt kontor med slipade betonggolv underbara fönster,högt i tak, fina omklädningsrum med dusch m.m..... Johannesfredsvägen / Voltavägen 15 - 17 Industriytan har epoxigolv, ca 5 m i takhöjd, nya undertaksplattor och belysning.

Planlösning

Utförande

Byggår

1944

Övrigt

Takhöjd

3,7 m

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 1 210

Omgivning

Omgivning/natur

Centralt beläget i Ulvsunda på Johannesfredsvägen 15 - 17, nära till på norr och söder med Bromma flygplats, handelsplatser Bromma Center/Mariehäll med Karlsbodaväegen och Bryggeriet med Bauhaus, Överskottsbolaget mf.l. Bra blandning av serviceföretag och en ny stor hyresgäst, SL som etablerar sitt kontor för tvärbanan.

Närservice

En lunchrestaurang är belägen i fastigheten och flera finns i området, bl a Mornington Hotel och Ulvsunda Wärdshus. Post och Bank finns på Ranhammarsvägen på ca 500 m avstånd. Även kiosk och två bagerier är belägna i området.

Kommunikationer

Nu går tvärbanan endast 300 m från fastigheten vilket innebär att Alvikslinjen förlängts till Solna station, via Bromma Sjöstad och Sundbyberg. Utöver det går ett antal bussar i området (Alvik, Bromma Flygplats, Spånga Station). För bilburena är läget utmärkt med bara några minuters avstånd till Bromma Flygplats och 15 minuter till centrala Stockholm.

Dokument

Sökhjälp