Skriv ut

Skapa PDF

Gårdsfogdevägen 7, Mariehäll

bromma

Modern kontorslokal med bästa skyltläget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 250 - 1 250 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3

Planlösning

Här erbjuder vi bra kontorslokaler i det trevliga ”Flyghuset”. Nyligen har företag som Ingram Micro och Visma EssCom valt denna adress för sina huvudkontor. Den här lokalen är 1250 kvm och har plats för ca 75 arbetsplatser men du har möjlighet att välja kontorsyta upp till 1963 kvm och ca 150 arbetsplatser. Tillsammans med vår arkitekt tar vi fram den optimala planlösningen för just er verksamhet. Innan inflytt renoveras lokalen och ny ventilation och LED-belysning kommer att installeras. Läs mer om huset i nerladdningsbart presentationsmaterial under ”Dokument och Länkar” till höger på webbsidan.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 250 1 250

Omgivning

Närservice

Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med ca 1100 företag, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde. Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder. Nyöppnade restaurangen Bromma@kök är ett bra bevis på det. Ni hittar även ett Nordic Wellnes gym i området. I närheten ligger Bromma Blocks med drygt 70 butiker, restauranger och caféer, träningscenter, bankomat, post samt hotell och konferens lättillgängligt. Hela Sundbybergs centrum utbud av närservice ligger också bara ett par minuters promenad bort.

Kommunikationer

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig. Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

Sökhjälp