Skriv ut

Skapa PDF

Mölndalsvägen 30 B, Almedal

göteborg

Nu har vi glädjen att kunna erbjuda en kontorslokal om ca 195 kvm i ett av Göteborgs mest expansiva områden, Göteborgs södra centrum!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 195 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Hyr en modern lokal på populära Mölndalsvägen med Liseberg som närmsta granne! För rätt hyresgäst finns det möjligheter att vara med och påverka planlösning och materialval. I anslutning till lunchrestaurangen i huset finns en gemensam konferensanläggning med två toppmoderna konferensrum. Här har du spårvagnshållplatsen utanför dörren och endast 10 minuters promenad till Korsvägen. Parkeringsplatser finns i, och i direkt anslutning till fastigheten Byggnaden är GreenBuilding certifierad.

Planlösning

Utförande

Byggår

1991

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 195

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i ett av Göteborgs mest expansiva områden, Göteborgs södra centrum! Utmed Mölndalsvägen finns det mataffär, frisörsalong, gym, blomsterbutik och ett flertal lunchrestauranger.

Kommunikationer

Fastighetens placering på Mölndalsvägen innebär mycket goda kommunikationer. Oavsett om du kommer med buss, spårvagn eller bil. Korsvägen ligger endast 10 minuters promenad bort. Ska du till Landvetter tar det endast 20 minuter med bil. Parkeringsplatser finns i, och i direkt anslutning till fastigheten. Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Virtuell ritning

Sökhjälp