Skriv ut

Skapa PDF

Södergatan 15, Centrum

malmö

Charmig lokal mitt i centrum med moderna installationer.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

320 m²

Karta

Information

Beskrivning

Genom vackert och representativt trapphus når man denna trevliga och moderna lokal. Här har man bevarat charmen från förr med spröjsade fönster, vackert parkettgolv och murade valv. Idag präglas planlösningen av både öppna ytor och flertalet kontorsrum. Planlösningen är flexibel och det finns alla möjligheter att öppna upp för en helt öppen planlösning och/eller behålla några rum som mötes-/samtalsrum. Fastigheten har en modern ventialtionsanläggning med komfortkyla som ger ett behagligt klimat året om. Goda möjligheter för momsbefriade verksamheter att hyra lokalen.

Utförande

Våningsplan

4

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 320

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i kärnan av staden med blandad bebyggelse. Här finns mestadels butiker och restauranger i bottenplan för en levande gågata. På övre våningsplan i fastigheterna runt om finns även kontor, bostäder och hotell.

Närservice

Alla service erbjuds rakt utanför entrédörren med centrums utbud av butiker, restauranger, hotell, bank osv.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer på ca 6 minuters promenadavtstånd med tåg och buss från Malmö Centralstation. Stadsbussarna stannar inom 4 minuters promenadväg på Gustav Adolfs torg. Även enkelt att ta sig med bil via Grynbodgatan.

Sökhjälp