Skriv ut

Skapa PDF

Dalagatan 100, Vasastan

stockholm

Möjlighet att hyra en mycket spännande kontorslokal i en fantastisk fastighet i Vasastan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 2 673 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att hyra en spännande lokal med mycket karaktär i en av Vasastans/Hagastadens vackraste fastigheter. Läget är mycket bra med ca 8-9 minuters promenad både till Sankt Eriksplan och Odenplan samt endast 3-4 minuters promenad till framväxande Citybanan som blir klar 2017. T-banan inom 5 minuters gångavstånd beräknas öppna 2021/22 och det tar ca 10 min att gå till pendeltågsstationen Karlberg.

Utförande

Byggår

1929

Våningsplan

9

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 2 673

Omgivning

Omgivning/natur

Hagastaden är en ny stadsdel under utveckling och är ett av Stockholms framtidsområden som redan attraherar både nya företag och boende. Här byggs både kontor, bostäder och akademi då området även är ett av Stockholms prioriterade Life Science områden. Samhällsservicen håller på att byggas ut och redan idag är området väletablerat med livsmedelsbutiker, gym, restauranger, caféer m.m.

Närservice

I fastigheten finns First Hotell Norrtull med restaurang och även ett stort parkeringsgarage. I området finns ett flertal gym, stora matbutiker, restauranger, caféer Apotek och Systembolag m.m.

Kommunikationer

Läget är mycket bra med ca 8-9 minuters promenad både till Sankt Eriksplan och Odenplan samt endast 3-4 minuters promenad till nya Citybanan som blir klar 2017. Karlbergs pendeltågsstation ligger inom ca 10 min promenadavstånd. Med bil når man E4:an på någon minut. Ett flertal busslinjer finns i området samt att flygbussarna passerar precis utanför fastigheten. Tunnelbana inom 5 minuters gångavstånd är planerad att öppna 2021/22.

Dokument

Sökhjälp