Skriv ut

Skapa PDF

Alsnögatan 11, Södermalm

stockholm

Kontor 1200-2360 kvm med industriell karaktär. Stor möjlighet att påverka planlösning och material.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 200 - 2 360 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Fantastiska ytor innanför tullarna skall bli nya kontor. Vi erbjuder 1200-2360 kvm på ett eller flera våningsplan. Stor möjlighet för nya hyresgäster att påverka planlösning och ytskikt för att möta behov och önskemål. Nybyggd visningsyta finns att besöka för att få inspiration. Besök gärna fastighetens egen webb (se flik länkar). Välkommen!

Planlösning

Utförande

Byggår

1980

Renoveringsår

2008

Våningsplan

5

Teknisk information

Takhöjd

3 m

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastkaj - lastbil - långtradare

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 200 2 360

Omgivning

Omgivning/natur

Hyresgästerna disponerar en gemensam takterrass med härlig utsikt över kanalen och i anslutning till huset finns två parker med egna uteplatser. Området är mixat med bostäder, kontor och mindre servicebutiker. Rogivande lunchpromenader kan rekommenderas på norra Hammarby kajen eller till Fåfängan med sin unika utsikt några minuters gångväg från det Vita Huset.

Närservice

En lunchrestaurang finns i huset och flera till i närheten. Enklare service som blomaffär, sko- och nyckelservice samt matbutik finns i närheten liksom ett gym. Med en kortare promenad nås söders utbud av restauranger, shopping och övrig service. Sickla Köpstad med sitt enorma utbud ligger ca 3 minuters bilväg från Det Vita Huset.

Kommunikationer

Du tar dig lätt från fastigheten till större delen av Stockholm - åk kollektivt, ta bilen, promenera eller använd de fina cykelvägarna. Närmaste tunnelbana är Slussen som nås av ca 40 busslinjer till och från Nacka/Värmdö och ett antal innerstadsbussar på 2 minuter samt Saltsjöbanan. Hållplatserna ligger på max 5 minuters gångväg från Det Vita Huset.

Länkar

Fastout

Sökhjälp