Skriv ut

Skapa PDF

Alsnögatan 11, Södermalm

stockholm

Nytt kontor med industriell karaktär innanför tullarna.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 317 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Helt nytt kontor med öppen planlösning och två mötesrum. Två wc varav en med dusch. Besök gärna fastighetens egen webb (se flik länkar). Välkommen!

Planlösning

Utförande

Byggår

1980

Renoveringsår

2008

Övrigt

Takhöjd

3 m

Lokalen kan nås via

- lastkaj - lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 317

Omgivning

Omgivning/natur

Hyresgästerna disponerar en gemensam takterrass med härlig utsikt över kanalen och i anslutning till huset finns två parker med egna uteplatser. Området är mixat med bostäder, kontor och mindre servicebutiker. Rogivande lunchpromenader kan rekommenderas på norra Hammarby kajen eller till Fåfängan med sin unika utsikt några minuters gångväg från det Vita Huset.

Närservice

En lunchrestaurang finns i huset och flera till i närheten. Enklare service som blomaffär, sko- och nyckelservice samt matbutik finns i närheten liksom ett gym. Med en kortare promenad nås söders utbud av restauranger, shopping och övrig service. Sickla Köpstad med sitt enorma utbud ligger ca 3 minuters bilväg från Det Vita Huset.

Kommunikationer

Du tar dig lätt från fastigheten till större delen av Stockholm - åk kollektivt, ta bilen, promenera eller använd de fina cykelvägarna. Närmaste tunnelbana är Slussen som nås av ca 40 busslinjer till och från Nacka/Värmdö och ett antal innerstadsbussar på 2 minuter samt Saltsjöbanan. Hållplatserna ligger på max 5 minuters gångväg från Det Vita Huset.

Länkar

Sökhjälp