Skriv ut

Skapa PDF

Blasieholmsgatan 4A, City

stockholm

971 kvm i fantastiskt fin fastighet mitt i city, öppna ljusa lokaler med moderna installationer.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 971 m²
Karta

Information

Beskrivning

Attraktiv lokal om 971 kvm, helt eget våningsplan, med ett trevlig och tilltalande läge i city med närhet till allt. Ett helt eget våningsplan, plan 7, med generösa fönsterytor mot Blasieholmsgatan, Teatergatan likväl som mot innergård vilket ger ett ljust och luftigt intryck. Modern och ljus lokal med för närvarande mestadels öppen planlösning. När du kommer in i lokalen möts du av en välkomnande receptionsdel, i direkt anslutning till den finns det 6 konferensrum i varierande storlek. Generöst tilltaget pentry med effektiv yta för matplatser, lättillgängligt för hela kontoret. I lokalen finns även ett internt mötesrum samt 4 små tysta rum för samtal eller enskilt arbete. Lokalen kommer anpassas tillsammans med tillträdande hyresgäst så det finns stor möjlighet att påverka planlösningen. I Fastigheten finns även populära restaurang B.A.R.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

6

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 971

Omgivning

Omgivning/natur

Blasieholmen har ett unikt innerstadsläge, såväl historiskt som rent geografiskt. Området har länge utgjort centrum för Stockholms bank- och finansverksamhet och det är inte svårt att förstå varför. Här sitter man bokstavligen mitt i city men samtidigt lugnt och avskilt.

Närservice

Området har utgjort centrum för Stockholms bank- och finansverksamhet. I kvarteren runt fastigheten finns flera restauranger som till exempel Grands Veranda, Strand Hotell och Atrium. Och på bara några minuters avstånd ligger Stureplan, Kungsträdgården och city. Vill man koppla av på lunchen så erbjuder Skeppsholmen och Nybroviken såväl kulturupplevelser som vackra promenadstråk.

Kommunikationer

Kommunikativt ligger Blasieholmen bra - trots det lugna läget. Tunnelbanenedgång (Kungsträdgården blå linje) finns alldeles runt hörnet och flera innerstadsbussar stannar alldeles i närheten. Linje 2 (Sofia - Norrtull) Linje 62 (Fredhäll-Storängsbotten), 65 ( Norra Station-Skeppsholmen), 69 (Centralen-Blockhusudden) 71 (Norrmalmstorg-Jarlaberg, Nacka) med flera bussar.

Vägbeskrivning

Fastigheten ligger i hörnet Blasieholmsgatan/Teatergatan, alldeles nära Blasieholmstorg.

Sökhjälp