Skriv ut

Skapa PDF

Blasieholmsgatan 4A, City

stockholm

976 kvm i fantastiskt fin fastighet mitt i city, öppna ljusa lokaler med moderna installationer.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 976 m²

Tillträde: 2017-05-01

Karta

Information

Beskrivning

Attraktiv lokal om 976 kvm, helt eget våningsplan, med ett lugnt och tilltalande läge i city med närhet till allt. Ett helt eget våningsplan med generösa fönsterytor mot Blasieholmsgatan, Teatergatan likväl som mot innergård vilket ger ett ljust och luftigt intryck. Modern lokal med för närvarande mestadels öppen planlösning. När du kommer in i lokalen möts du av en välkomnande receptionsdel, i direkt anslutning till den finns det 6 konferensrum i varierande storlek. Generöst tilltaget pentry med effektiv yta för matplatser, lättillgängligt för hela kontoret. Maximalt nyttjas lokalen för 50 st arbetsplatser, varav f n 6 st i egna rum. I lokalen finns även ett internt mötesrum samt 4 små tysta rum för samtal eller enskilt arbete. Lokalen kommer anpassas tillsammans med tillträdande hyresgäst så det finns stor möjlighet att påverka planlösningen. I Fastigheten finns även populära restaurang B.A.R.

Planlösning

Utförande

Byggår: 1930

Renoveringsår: 2007

Våningsplan: 6

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 976

Omgivning

Omgivning/natur: Blasieholmen har ett unikt innerstadsläge, såväl historiskt som rent geografiskt. Området har länge utgjort centrum för Stockholms bank- och finansverksamhet och det är inte svårt att förstå varför. Här sitter man bokstavligen mitt i city men samtidigt lugnt och avskilt.

Närservice: Området har utgjort centrum för Stockholms bank- och finansverksamhet. I kvarteren runt fastigheten finns flera trevliga restauranger såsom Grands Veranda, Strand Hotell, B.A.R. Bistro Créme, Lydmar Hotell, Wedholmsfisk m.fl. Och på bara några minuters avstånd ligger Stureplan, Kungsträdgården med hela dess utbud. Vill man koppla av på lunchen så erbjuder Skeppsholmen och Nybroviken såväl kulturupplevelser som vackra promenadstråk.

Kommunikationer: Kommunikativt ligger Blasieholmen bra till och med ett lugnt läge med närhet till natur. Tunnelbanan (Kungsträdgården blå linje) finns alldeles runt hörnet och flera innerstadsbussar stannar alldeles i närheten. Linje 62 (Fredhäll-Storängsbotten), 65 (Norra Station-Skeppsholmen), 69 (Centralen-Blockhusudden) 71 (Norrmalmstorg-Jarlaberg, Nacka) med flera bussar. Passa på att ta båten till och från jobbet med hela utbudet av båtar vid intilliggande Strömkajen likväl som Nybrokajen.

Vägbeskrivning: Fastigheten ligger i hörnet Blasieholmsgatan/Teatergatan, alldeles nära Blasieholmstorg.

Sökhjälp