Skriv ut

Skapa PDF

Gamla Brogatan 11, Centrum

stockholm

Möjlighet att hyra fräsch kontorsyta om ca 68kvm fördelat på tre rum i toppläge i centrum precis invid Hötorget. Perfekt pendlarläge!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 16 - 68 m²

Tillträde: 2016-08-15 El enl ök

Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är belägen på Gamla Brogatan 11, högst upp i huset på våning 4. Våningen är på totalt 382kvm varav 38kvm effektiv yta är tillgänglig för uthyrning. Dessa 68kvm är uppdelade på 3 lokaler. 2 kontor med plats för 1-3 personer vardera. Samt ett större rum som kan användas som konferensrum/utbildningssal eller kontorslandskap för upp till 8 personer. Vi vill hyra ut hela eller del av den lediga ytan från 1 maj eller efter överenskommelse. Hiss finns samt tillgång till gemensamt pentry. För detaljerad information kontakta oss. Det kommersiella läget är väldigt bra. Kommunikationerna är mycket goda med närhet till såväl T-centralen med tåg och tunnelbana, som bussar på Kungsgatan och Sveavägen. Perfekt pendlarläge samt om man har kunder som kommer resande. Det centrala läget bjuder också på ett stort utbud av all tänkbar service, butiker, restauranger samt saluhall och torghandel på Hötorget.

Utförande

Våningsplan: 4 av 4

Antal rum: 3

Planlösning: Ytan på totalt ca 68kvm är uppdelad på 3 rum, två kontorsrum och ett lite större konferensrum/utbildningslokal eller kontorslandskap.

Övrigt

Hiss: Ja

Ventilation: Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 16 68

Ekonomi

I hyran ingår: Värme, el

Omgivning

Närservice: All tänkbar service runt knuten

Kommunikationer: Omedelbar närhet till såväl bussar, tunnelbana som fjärrtåg och Arlanda Express.

Sökhjälp