Skriv ut

Skapa PDF

Hantverksvägen 15, Västra Frölunda

askim

Hantverksvägen 15, Sisjön.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 150 - 150 m²
Karta

Information

Beskrivning

Söker du en ledig butiksyta eller ett showroom med fantastiskt läge? Just nu erbjuder vi en ledig yta i populära Gulinshuset mitt i hjärtat av Sisjön med Stadium + som närmaste granne. Kontakta oss för en visning av dina möjligheter. Välkommen att kontakta oss på Colliers för ytterligare information samt visning!

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 150 150

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo-Sisjö Industriområde är Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag och cirka 15.000 personer. Sisjöns industriområde med Sisjö Köpstad är ett område under stor utveckling, här utvecklas nu ett volymhandelscentrum med en yta på över 23 000 kvm som också samsas med småindustri och fina kontorsytor. För ytterligare information om Sisjön, se t.ex. www.askim.goteborg.se eller www.hs-ifor.se

Parkeringsmöjligheter/garage

Garageplats ingår i månadsavgiften/hyran.

Närservice

Området har vuxit och blivit en köpstad, det finns tillgång till all tänkbar service såsom en mängd butiker, banker och restauranger.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med kollektivtrafiken med bussar från såväl Göteborg som Mölndal. (t.ex. buss 84, 751). Ifrån Centralstationen i Göteborg tar det drygt 30 minuter med buss och ifrån Mölndals centrum drygt 20 minuter. Mycket god tillgänglighet för den bilburne.

Sökhjälp