Skriv ut

Skapa PDF

S:t Persgatan 6, Centrala Uppsala

uppsala

Toppfräsch kontorslokal mitt i stan med hög standard.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

404 m²

Karta

Information

Beskrivning

Mitt på gågatan med utsikt över Uppsalas folkliv kan vi nu erbjuda inspirerande arbetsplatser för din personal. Ett kontor för dig som vill visa sin bästa sida för kunderna och locka de mest åtråvärda medarbetarna. Lokalen ligger två trappor upp i huset. Du möts av en välkomnande entré och ett total nyrenoverat kontor med öppen flexibel planlösning. Kontoret har ockås gott om rum för koncentration, möten och telefonsamtal. Paus och pentry utrymmet är placerat i hjärtat av lokalen, en ljus och öppen mötesplats. Genom trapphuset får ni tillgång till den gemensamma altanen som delas med övriga hyresgäster i huset. Kontoret i 360 vy.

Planlösning

Utförande

Byggår

1970

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 404

Omgivning

Omgivning/natur

Läget på den pulserande gågatan innebär närhet till det mesta; butiker och gallerior, restauranger, biografer, parkeringsgarage, stads- och länsbussar m.m.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage för hyresgäster och allmänheten finns i fastigheten.

Närservice

Det centrala läget i Uppsala gör att all önskvärd service finns i omkringliggande kvarter.

Kommunikationer

Med ett par minuters promenad till Uppsala centralstation kan kontoret knappast ligga mer centralt. Uppsala Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca 40 minuter från. Pendeltåg avgår flera gånger i timmen till Stockholm och Arlanda. Upptåget, som trafikerar Gävle-Uppsala, har många dagliga avgångar.

Sökhjälp